7 Inch Headrest Monitor DVD Player + Gaming System (Black Pair)

Μεταμορφώστε το βαρετό βόλτα σας σε μια διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία με αυτό το 7 ιντσών, DVD player προσκέφαλο παρακολουθεί kit.

Αυτό το προσκέφαλο DVD player kit διαθέτει ένα ενσωματωμένο στην περιοχή χωρίς DVD player και 2 οθόνες με μια εντυπωσιακή ανάλυση οθόνης 800 x 480 για τη σαφή, υγρό αναπαραγωγή βίντεο. Αυτά τα προσκέφαλο οθόνες DVD κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας faux δέρμα και μπορεί εύκολα να προστατεύεται από χάρη κλοπή στο σχεδιασμό zip-up το οποίο επίσης λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό προστατευτικό οθόνης.

Με αυτά τα προσκέφαλο οθόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη σε είσοδοι A / V για να συνδέσετε οποιαδήποτε πηγής ήχου ή βίντεο με ένα RCA (κίτρινο / λευκό / κόκκινο) σύνδεση. Κοινή χρήσεις περιλαμβάνουν? Συστημάτων τυχερών παιχνιδιών, ψηφιακούς τηλεοπτικούς δέκτες, ψηφιακές βιντεοκάμερες και άλλα. Αυτά προσκέφαλο DVD παρακολουθεί επίσης έρχονται με ένα ενσωματωμένο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο παιχνίδι! Αυτό είναι σωστό, μπορείτε να παίξετε πολλά παιχνίδια που είναι εγγυημένη για να κρατήσει τα παιδιά διασκέδασαν κατά τη διάρκεια της αυτές τις μεγάλες οδικές εκδρομές ή βιασύνη μετατρέψει ώρα.

Αυτά προσκέφαλο οθόνες αποδίδουν γρήγορα και εύκολα και είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας DVD με δεδομένου ότι χρησιμοποιούν μια υψηλής ποιότητας μητρική ευρεία οθόνη 16:9. Μεταμορφώστε το βαρετό βόλτα σας σε μια ευχάριστη κέντρο ψυχαγωγίας για τους φίλους, την οικογένεια και τους καλεσμένους σας. Υπάρχει ακόμη και μια σύνδεση USB και υποδοχή κάρτας SD, ώστε να μπορείτε να παίξετε όλα τα αγαπημένα σας MP3, MP4, DivX ή AVI αρχεία χωρίς να χρειάζεται να φέρουν το πραγματικό CD ή DVD δίσκο.

At a Glance...

o Widescreen display is perfect for watching DVDs
o Comes with remote and everything you need to get started
o Clear and vivid images with good color accuracy
o Attractive faux leather with zip-up cover
o Built in region-free DVD player (PAL and NTSC)
o 7 Inch pillow style headrest monitor
o Quick and easy to install into any automobile

Manufacturer Specifications

o Headrest Specs
- Material: Faux Leather
- Color: Black

o Discs/Formats Played
- Discs Played: DVD, DVD-R/RW, VCD, CD
- Files Played: DVD, CD, MP3, MP4-MPEG 1 and 2, AVI-MPEG4, JPEG, Divx
- Video System: PAL/NTSC/Auto

o Screen Information
- Screen: 7 Inch TFT LCD
- Aspect Ratio: 16:9
- Resolution: 800x480 RGB
- Brightness: 350 cd/m2
- Contrast: 600:1

• Power: 12V DC
• OSD Language: English
• Headrest Dimensions:
- 139mm x 254mm x 216mm (D x W x H)
- Space between Struts: 114mm to 177mm
- A/V Cable length: 419cm
- Struts Dimensions: 165mm x 15mm (L x diameter)

ΤΙΜΗ: 250 € (το σετ)