H2 1600 KIT


H2 1600 KIT  ΕΩΣ 1600cc (ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ)

ΤΟ ΚΙΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

1. ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 11 ΠΛΑΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ 316 L ( ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΙΩΝ )
2. 1.5 LT ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΑΠΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ
3. ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ECU ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ
4. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ECU ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΑ ΟΧΗΜΑ
5. 3/8 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
6. ΡΕΛΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 12V 40A
7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 30Α ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ
8. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ( ΚΑΛΩΔΙΑ-ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ-1LT  ΜΕΙΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗ )
9. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ( ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ )
10. ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της περιοχής σας

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δυνατά σημεία των προϊόντων μας:

Μηδενική απώλεια ρεύματος: Ειδικός σχεδιασμός γεννήτριας που επιτρέπει στις πλάκες να λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς να βλέπει η μια την άλλη και χωρίς τρύπες στον ανοξείδωτο χάλυβα.


Διαστάσεις Γεννήτριας: Το μικρό μέγεθος των μονάδων παραγωγής μας επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση σε όλα τα αυτοκίνητα. Η γεννητρια υδρογονου μπορεί επίσης να εγκατασταθεί οριζόντια ή κάθετα επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση.


Η παραγωγή φυσικού αερίου HHO: Παρά τις επιδόσεις του, το μέγεθος της γεννητριας είναι σχετικά μικρο σε σχέση με την ποσότητα του αερίου που παράγεται, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία με την πάροδο του χρόνου.


Ανοξείδωτο ατσαλι 316L: Οι πλάκες μας κατασκευάζονται απο 316 L  ανοξείδωτο χάλυβα, κομμένες με λέιζερ, με ειδική χημική και φυσική επεξεργασία που αναπτύχθηκε από την ομάδα μας ώστε να επεκτείνουμε τη λειτουργική ζωή της γεννήτριας. Δεν θα δείτε καφέ υπολείμματα στις γεννήτριες μας. Βεβαίωση από τον κατασκευαστή που εγγυάται την ποιότητα και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα που χρησιμοποιούμε.


Φλάντζες: Η νέα νάιλον φλάντζα έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για τις γεννήτριες μας. Καλή φυσική αντίσταση και, πάνω απ 'όλα, θερμική αντίσταση (σημείο τήξεως 190-350 °C). Το  νάιλον κάνει το καλύτερο υλικό για την επιλογή αυτών των προϊόντων. Καθώς η γεννήτρια θα εγκατασταθεί στο χωρο του κινητήρα, όπου οι θερμοκρασίες μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ υψηλες, η θερμική αντίσταση των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι πολύ σημαντικη.


Φλάντζες και παρεμβύσματα: Χρησιμοποιούμε ειδικά ελαστομερή από EPDM καουτσούκ (όρια θερμοκρασίας χρήσης: -40 έως 200 ° C), με ένα τετράγωνο τμήμα και μεγάλη επιφάνεια επαφής. Βέλτιστη κατανομή της πίεσης σε όλες τις επιφάνειες στεγανοποίησης.