ELM 327 USB TO VAG


ELM 327   USB  TO VAG-COM  καλώδιο διασύνδεσης για OBDII πρωτόκολλα.

Ξεκινήστε τις μηχανές σας! Μετατρεψτε το  φορητό υπολογιστή σε ένα ισχυρό διαγνωστικό σταθμό με την απόλυτο ελεγχο στη  συντήρηση του αυτοκινήτου.

Εκτελέστε καταπληκτικα σε πραγματικό χρόνο μια διάγνωση του δικού σας αυτοκινήτου, το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το ELM 327 USB με OBDII καλώδιο διασύνδεσης 16 ακίδων, ένα φορητό υπολογιστή και το αυτοκίνητό σας.

Αισθανθείτε την άμεση αλλαγή ρυθμίσεων και εκκαθάριση λάθων στο όχημά σας από την άνεση του φορητού υπολογιστή σας.

Αυτό το USB VAG-COM καλώδιο θα σας εξοικονομήσει έναν τόνο χρημάτων από συνεργεια δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλύσει το αυτοκίνητο σας μονο του τα λαθη και διορθωνοντας τα λαθη να δείτε τα αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά. Με μόλις έναν φορητό υπολογιστή, αυτό το καλώδιο, και το αγαπημένο διαγνωστικό λογισμικό σας μπορεί να διαγνώσει ένα πλήθος προβλημάτων στο αυτοκίνητο χωρίς την ανάγκη να κάνουμε ενα δαπανηρο ταξίδι στο κατάστημα επισκευής.

Είναι ικανό να εκτελέσει το έργο της επισκευής πιο απλά, όπως η ανάγνωση και η εμφανιση κωδικων λαθων καθώς και η παρακολούθηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, μέχρι και τις πιο σύνθετες εργασίες, όπως η εξαγωγή δεδομένων σε υπολογιστικό φύλλο, γράφημα καταγραφής των δεδομένων, και πολλά άλλα.

Αυτό το VAG-COM καλώδιο διασύνδεσης ειναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να έχετε στο γκαράζ σας, είτε είστε απλά ένας μέσος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που κάνει καποιες από τις συντηρήσεις σπίτι του είτε είστε ενας επαγγελματίας μηχανικός.

Συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Παρέχεται λογισμικό δυναμομέτρησης, καταγραφής δεδομένων, χαρτογράφησης εγκεφάλων κατόπιν συνεννόησης.


ΤΙΜΗ: 46 €

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ