GPS TRACKER ALARM

Παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο  GPS αυτοκινητου με ασυρματο τηλεχειριστήριο, Σειρήνα και Shock. Αυτό το υψηλής τεχνολογίας  GPS Tracker είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλο τον κοσμο και έρχεται με πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά . Θέλετε να μάθετε γιατί αυτό είναι ένα από τα καλύτερα συστηματα πρόληψης κλοπής αυτοκινήτων που διατίθενται σήμερα; Συνεχίστε  την ανάγνωση!

Με την άνετη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS, ένα πλήρες φάσμα των λειτουργιών συναγερμού (συμπεριλαμβανομένου του διακοπτη στη μηχανή cut off), και το τελευταιο  GPS συστημα εντοπισμου, αυτό το GPS Car Tracker είναι η απόλυτη συσκευή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, φορτηγόυ,  ή ακόμα και του σύνολου του στόλου των οχημάτων.

Εδώ είναι μια μικρή λίστα με το τι μπορεί να κάνει για εσάς και το όχημά σας:



  • Παρακολουθήστε on Demand: Απαντήσεις με ένα μήνυμα TXT της τρέχουσας συντεταγμενης, καθώς και μια σύνδεση στο χάρτη στο κινητό σας για να σας δείξει ακριβώς όπου το GPS tracker / όχημά σας είναι.



  • Γεω-περίφραξη ελέγχου: Όταν το όχημα κινείται σε / από το προκαθορισμένο εύρος, θα στείλει μια ειδοποίηση SMS στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς τηλεφώνου.

  • Κίνηση και προειδοποίησης ταχύτητας: Ο tracker μπορεί να σας προειδοποιησει  με μήνυμα SMS όταν το όχημα αρχίζει να κινείται από μια σταθερή κατάσταση ( ακινησια ), ή όταν το όχημα κινείται γρηγορότερα από μια προκαθορισμένη ταχύτητα.

  • Σταματήστε τον κινητήρα: Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα SMS στον tracker για να κόψει  και την ισχύ της μπαταρίας, έτσι ώστε ο κινητήρας θα παραμείνει ακινητοποιημένος  σε μια κατάσταση μέχρι να αφαιρέσετε σας την κατάσταση συναγερμού.

  • GPRS: Με δυνατότητα GPRS κάρτας SIM, μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο κυκλοφορίας του οχήματός σας με το παρεχόμενο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Αλλά περιμένετε! Υπάρχει περισσότερο, με το GPS Tracker αυτοκινήτου μπορείτε επίσης να πάρετε το δικό σας σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου (μεγαλύτερη ασφάλεια):

  • Αισθητήρας Σοκ και Σειρήνα: Αυτός ο αισθητήρας χρησιμοποιεί αισθητηρες σοκ  για προειδοποίηση για μικρές διαταραχές και θα ξεκινήσει το συναγερμό εάν εντοπίσει πιο σοβαρές επιπτώσεις ή διαταραχές. Με τη σειρήνα, αν κάποιος μη εξουσιοδοτημένος άνοιξει την πόρτα, η σειρήνα θα αρχίσει να ηχει πιο δυνατά από τα 180 db - την ίδια στιγμή. Σκεφτεστε οτι κόβοντας τα καλώδια του συναγερμόυ του αυτοκινήτου θα απενεργοποιηθει; με τιποτα!!! Αυτός ο αισθητήρας και η σειρήνα είναι βέβαιο ότι θα αφήσει τους επίδοξους κλέφτες να γνωρίζουν ότι το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα συναγερμού, οπότε μείνετε μακριά!

  • Βολικό - Keyless Entry, Οπλισμός / Αφοπλισμός με τηλεχειριστήριο: Προσθέστε άλλο ένα στρώμα ασφάλειας με τον έλεγχο του απομακρυσμένου κλειδώματος / ξεκλειδώματος σε αυτό το αυτοκίνητο του GPS tracker! Κλείδωμα θυρών ενέργειας μπορεί να ελεγχθεί από πολλα μετρα μακριά και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει το όχημά σας χωρίς τον ασύρματο πομπό σας. Χάστε τα κλειδιά σας; Τουλάχιστον το αυτοκίνητό σας θα εξακολουθεί να είναι ασφαλές!

Αυτό το  GPS tracker σας δίνει μια σιγουριά για την τέλεια τιμή.

Με μια ματιά ...

Πλήρης ενσωμάτωση του συστήματος στο όχημά σας
Ερχεται με αισθητήρα  τηλεχειριστηρίου, σειρήνα και σοκ
Η παγκόσμια κάλυψη με συχνότητα quad-band GSM
Εκτεταμένες λειτουργίες μέσω SMS
SOS, Γεω-φράχτης, συναγερμός Κίνησης
Ακινητοποιήση του όχημάτος σας σε πρώτη ζήτηση
Αθόρυβη ακροαση σε κατάσταση παρακολούθησης
GPRS και εφαρμογή Internet
Η εταιρία μας μπορεί να κανονίσει και την ασφαλή τοποθέτηση του συστήματος σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας.


ΤΙΜΗ: 135 €

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ