REAL TIME GPS ALARM SYSTEM

Εδώ είναι μια μικρή λίστα στα χαρακτηριστικά ασφαλείας για εσάς και το όχημά σας: 

Κρατήστε το αυτοκίνητό σας ασφαλες με αυτό το Real-Time GPS –Alarm system. Με ασύρματο τηλεχειριστήριο, μικρόφωνο, αισθητήρα κραδασμού, και πολλά άλλα, αυτη η υψηλής τεχνολογίας συσκευη, είναι η τελευταία λέξη στα συστηματα εντοπισμου οχηματων.

Θέλετε να μάθετε γιατί αυτό είναι ένα από τα καλύτερα συστηματα πρόληψης κλοπής οχημάτων που διατίθενται σήμερα; Με την αμεση δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS, ένα πλήρες φάσμα των λειτουργιών συναγερμού (συμπεριλαμβανομένου του cut off στη μηχανη) και το τελευταιο συστημα εντοπισμού GPS, είναι η απόλυτη συσκευή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, φορτηγού, ή ακόμα και του σύνολου του στόλου των οχημάτων.

Παρακολουθήστε on Demand: Απαντήσεις με ένα μήνυμα TXT της τρέχουσας συντεταγμένης, καθώς και μια σύνδεση στο χάρτη στο κινητό σας για να σας δείξει ακριβώς όπου το GPS tracker / όχημά σας είναι.

Γεω-περίφραξη ελέγχου: Όταν το όχημα κινείται σε / από το προκαθορισμένο εύρος, θα στείλει μια ειδοποίηση SMS στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς τηλεφώνου.

Κίνηση και προειδοποίησης ταχύτητας: Ο tracker μπορεί να σας προειδοποιήσει με μήνυμα SMS όταν το όχημα αρχίζει να κινείται από μια σταθερή κατάσταση ( ακινησία ), ή όταν το όχημα κινείται γρηγορότερα από μια προκαθορισμένη ταχύτητα.

Σταματήστε τον κινητήρα: Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα SMS στον tracker για να κόψει και την ισχύ της μπαταρίας, έτσι ώστε ο κινητήρας θα παραμείνει ακινητοποιημένος σε μια κατάσταση μέχρι να αφαιρέσετε σας την κατάσταση συναγερμού.

GPRS: Με δυνατότητα GPRS κάρτας SIM, μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο κυκλοφορίας του οχήματός σας με το παρεχόμενο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Πληροφορίες τηρούνται επίσης στο εσωτερικό της κάρτας micro SD που περιλαμβάνεται.

Αυτόματη αποθήκευση: Όταν η συσκευή χάνει το σήμα της ή έχει αποσυνδεθεί (από εξωτερικές παρεμβάσεις ή οτιδήποτε άλλο λόγο), θα αποθηκεύσει αυτόματα τη θέση παρακολούθησης και προειδοποιήσεις πάνω στη micro SD κάρτα. Όταν πάρει πισω το σημα GSM, όλες οι πληροφορίες θα σταλούν ξανά στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς ή στην πλατφόρμα παρακολούθησης (server) αυτόματα.

Σταματήστε τον κινητήρα: Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα SMS στον tracker για να κόψει το καύσιμο και την ισχύ της μπαταρίας, έτσι ώστε ο κινητήρας θα παραμείνει ακινητοποιημένος σε μια κατάσταση μέχρι να αφαιρέσετε εσείς την κατάσταση συναγερμού.

Βολικό - Keyless Entry, Οπλισμός / Αφοπλισμός με τηλεχειριστήριο: Προσθέστε άλλο ένα στρώμα ασφάλειας με τον έλεγχο του απομακρυσμένου κλειδώματος / ξεκλειδώματος σε αυτό το αυτοκίνητο στο GPS tracker! Η ενέργεια του κλειδωματος θυρων μπορεί να ελεγχθεί από διάφορα μετρά μακριά και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει το όχημά σας χωρίς τον ασύρματο πομπό σας. Χάσατε τα κλειδιά σας; Τουλάχιστον το αυτοκίνητό σας θα εξακολουθεί να είναι ασφαλές!

Η εταιρία μας μπορεί να κανονίσει και την ασφαλή τοποθέτηση του συστήματος σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας.

ΤΙΜΗ: 120 €

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ