SUPER DIAGNOSTIC+(K+CAN)

Επιτέλους, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε από τον μηχανικό σας να λύσει το πρόβλημα! Βρείτε μόνοι σας το πρόβλημα με αυτή τη μεγάλη μονάδα αυτό-αντιμετώπισης προβλημάτων Σούπερ VAG K + σαρωτή κωδικό διάγνωση που είναι χρήσιμη και για VW, Audi και Skoda.

Αυτή η συσκευή διάγνωσης και προγραμματισμού είναι ειδικά σχεδιασμένη για επισκευές από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και από τεχνικούς, ώστε να μπορούν να εκτελούν διαγνωστικές ανιχνεύσεις στα οχήματα τους και να δουν τα αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Λειτουργεί με τα περισσότερα VW, Audi και Skoda αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο VAG υποδοχής (δείτε την πλήρη λίστα παρακάτω), και περιλαμβάνει ακόμη και ορισμένες προηγμένες λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε άλλες VAG code scanners διάγνωσης.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: Προσαρμογή χιλιομετρητη: Αν έχετε κάνει οδήγηση με ένα σπασμένο χιλιομετρητη, τότε μπορείτε να τον ρυθμίσετε πίσω στη σωστή ημερομηνία. Διαβάστε το PIN: Γρήγορη ανάκτηση των κωδικών PIN ασφαλείας του οχήματός σας. Αερόσακος:

Εάν το όχημα είχε εμπλακεί σε ατύχημα και είχε σκάσει ο αερόσακος, τότε αυτό το εργαλείο θα επαναφέρει τον αισθητήρα ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια έναν νέο αερόσακο στο όχημά σας.

Διαγνωστικά ECU: Υποστηρίζει μέχρι και 90 διαφορετικές διαγνώσεις, όπως η μετάδοση ABS, υδραυλικό τιμόνι, αερόσακους, ταμπλό οργάνων και πολλά άλλα. Με απλά λόγια, αν υπάρχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, αυτή η συσκευή θα το ανιχνεύσει. συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας.


ΤΙΜΗ: 170 €






*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ